Over Jade

Vanaf 2003 werkten we voor het eerst samen, op het reisbureau. De klik was er gelijk! Op de momenten dat we even geen klanten hadden,hadden we heel veel lol, droomden we over mooie reizen die we nog zouden maken en over ons eigen bedrijfje… ooit zouden we dat gaan doen! Nu in 2015 is de eerste stap gezet met ons eigen blog, wauw wat zijn we trots!

In de tussentijd hebben we allebei veel gezien en gedaan. Deline is allereerst mama geworden van drie prachtige kindjes. Ook heeft ze verschillend leuk werk gehad, zoals serveren in de tapasbar en verkoopster bij Shoeby. Omdat familie op Curaçao woont, is ze hier vaak te vinden. Haar strijd tegen de zwangerschapskilo’s heeft ze gewonnen door een nieuwe passie voor hardlopen te ontwikkelen.

Jacoline is bij een andere reisorganisatie gaan werken en heeft veel in Azië gereisd, India, Nepal, Tibet en China. De mooiste plekjes van de wereld heeft ze bezocht. Thuis probeert ze graag lekkere recepten uit of bakt zoete cupcakes. Ook sport is belangrijk, zoals hardlopen en yoga om heerlijk fit te blijven.

Nu is de tijd rijp voor een nieuwe stap, voor verandering; de stap naar Jade! Volg ons op ons pad naar een gezonder en fitter leven. Wij nemen jullie mee op onze hardlooptochtjes, met onze dieetperikelen, op reis naar de mooiste plekken, en zoeken de heerlijkste producten waar wij zo van kunnen genieten. Dit zullen niet zo maar producten zijn, maar wel fairtrade en duurzaam. Schrijf gerust jullie bevindingen op onze site! Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën.

Veel leesplezier!

481145_10152750773593698_5742734475563639249_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jade

Jacoline & Deline

 

Wij vinden het leuk als je contact met ons opneemt.

Uw naam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *