Over ons

Vanaf 2003 werkten we voor het eerst samen, op het reisbureau. De klik was er gelijk! Op de momenten dat we even geen klanten hadden,hadden we heel veel lol, droomden we over mooie reizen die we nog zouden maken en over ons eigen bedrijfje… ooit zouden we dat gaan doen! Nu in 2015 is de eerste stap gezet met ons eigen blog, wauw wat zijn we trots!

In de tussentijd hebben we allebei veel gezien en gedaan. Deline is allereerst mama geworden van drie prachtige kindjes. Ook heeft ze verschillend leuk werk gehad, zoals serveren in de tapasbar en verkoopster bij Shoeby. Omdat familie op Curaçao woont, is ze hier vaak te vinden. Haar strijd tegen de zwangerschapskilo’s heeft ze gewonnen door een nieuwe passie voor hardlopen te ontwikkelen.

Jacoline is bij een andere reisorganisatie gaan werken en heeft veel in Azië gereisd, India, Nepal, Tibet en China. De mooiste plekjes van de wereld heeft ze bezocht. Thuis probeert ze graag lekkere recepten uit of bakt zoete cupcakes. Ook sport is belangrijk, zoals hardlopen en yoga om heerlijk fit te blijven.

Nu is de tijd rijp voor een nieuwe stap, voor verandering! Volg ons op ons pad naar een gezonder en fitter leven. Wij nemen jullie mee op onze hardlooptochtjes, met onze dieetperikelen, op reis naar de mooiste plekken, en zoeken de heerlijkste producten waarvan wij zo kunnen genieten. Dit zullen niet zo maar producten zijn, maar wel fairtrade en duurzaam. Schrijf gerust jullie bevindingen op onze site! Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën.

Veel leesplezier!

Best team, best friends & blogging

JaDe

Jacoline & Deline

 

Facebooktwittermail

2 comments

 • Kylène Baggerman

  Beste Jacoline en Deline,

  Ik ben Kylène Baggerman, een leerlinge van het Bernardinuscollege in Heerlen, Limburg, en houd het kort omdat het al zo laat is: ik kon niet slapen en bedacht me dat ik op zoek was naar hardloopkleding. Dus wat doet een mens die zich verveelt dan, die googlet. Dus ik deed dat en vond allerlei mooie producten maar toen bedacht ik dat ik het liever ook fair trade enzovoort wil hebben. Na een uurtje wat zoeken en andere zoektermen gebruiken, je kent ‘t wel, heb ik echter nog steeds niets gevonden. Ik dacht dat jullie als kenners op dit gebied me misschien zouden kunnen helpen?

  De app Talking Dress ken ik al, maar die doet het momenteel niet 🙁 wat zou ik nog meer kunnen doen? Ik ben een vijftienjarig meisje die graag hardloopt en ik draag niet graag de slonzige kleding die ik tot nu toe gevonden heb. Ik heb echt nieuwe kleren nodig, vooral omdat het weer nu killer en kouder zal worden.

  Ik wil gewoon goede kleding, die zweet reguleert, een mooi kleurtje heeft, me lekker zit, modern en getailleerd is èn fair trade, en ik ben best bereid daarvoor te betalen!

  Ik hoop dat jullie iets kunnen opperen.

  Groetjes,

  Kylène

  • Hoi Kylene! Wat leuk dat je op ons terecht bent gekomen. Fairtrade hardloop kleding. Dat is een goeie. Ik zal eerlijk bekennen dat mijn hardloop kleding al wat jaren mee gaat en gewoon van de reguliere merken is. Ik kan je er dus niet echt bij helpen nu. Je geeft me wel inspiratie om er eens naar te gaan zoeken want ook ik zal met de tijd nieuw spul nodig hebben. Zodra ik wat heb gevonden laat ik het je weten!! Overigens zal ik wel eerlijk zijn over mijn hardloopschoenen. Daar neem ik wel wat er wordt aangemeten en kijk ik niet naar fairtrade. Ik moet er een hele marathon en de trainingen voorafgaand op lopen en ik ben zeer blessure gevoelig. Daarin doe ik geen consessies. Wel heel leuk om eens te onderzoeken hoe fairtrade die merken wel/niet zijn.

   Hou ons in de gaten (liken op FB of Bloglovin misschien) je hebt me stof tot nadenken gegeven. Bedankt! Groetjes Deline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *