Bob op bezoek bij Praktijk Call of Nature – Holistische zorg voor dieren

Vandaag mocht Bob mee op bezoek. Op bezoek bij Praktijk Call of Nature. Praktijk Call of Nature is een een praktijk voor healing touch voor dieren en Veterinaire Natuurgeneeskunde voor honden, voor oa honden, katten en paarden. Sandra Hoogendoorn komt bij je thuis op bezoek, maar sindskort kun je ook bij haar langs. Dat wilden we natuurlijk graag, want wij waren ook erg benieuwd naar haar nieuwe praktijkje.

IMG_3071 IMG_3073

 

We zijn allemaal bezig met onze eigen gezondheid, gezond eten, sporten noem maar op. Waarom dan niet voor je dier? Ze krijgen al genoeg chemisch binnen door middel van anti-worm, anti-vlo, vaccinaties etc. Met mijn paard heb ik ook wel eens contact gehad met een holistische veearts en haar voer aangepast. Dus vandaar dat ik dit met Bob ook wel eens wilde proberen. Uiteindelijk met Sapa ook wel, maar zij heeft iets meer diva-gedrag zodat we dat rustig aan gaan doen. Eerst maar eens met deze chilliebillie proberen.

Bob vond het allemaal wat spannend. Eerst al in dat mandje, dat voorspelt meestal niet veel goeds. Eenmaal daar aangekomen keek hij letterlijk eerst de kat uit de boom. Wat ging er allemaal gebeuren? Nou eigenlijk niets. We gingen rustig zitten en een theetje drinken. Bob kon zo een beetje acclimatiseren en eens goed bekijken wat er allemaal aan de hand was. Uiteindelijk (met een beetje hulp) kwam hij uit zijn mandje en begon hij de boel te inspecteren. Hij besloot in de kast naast ons te gaan zitten. Zo kon hij alles goed in de gaten houden en toch bij ons in de buurt blijven. Sandra kreeg (bleek achteraf) al snel contact met hem . Zij kijkt naar verschillende factoren zoals mentaal, fysiek en energetisch om te kijken of Bob “gezond” is. Omdat Bob nogal wat last van oormijt heeft, zou het kunnen dat zijn weerstand te laag is. Daarom hebben we naar o.a. zijn voer gekeken.

Ik ga nu met Bob aan de slag met biologisch voer, Darf. Darf bevat vooral biologische ingredienten en geen granen. Hij reageerde er goed op, dus het is zeker iets om uit te proberen. Wil je meer informatie over de holistische praktijk? Kijk dan eens op de website: Praktijk Call of Nature. Het is echt de moeite waard om dit eens nader te bestuderen.

Bob is ondertussen op zijn brokken aangevallen. Hij is volgens mij heel blij met zijn nieuwe brokjes! We  zullen zien hoe hij het er op gaat doen. Deline heeft ook al eens geschreven over voer. Dat kun je hier nog eens nagaan.

Ben jij wel eens bij een holistische praktijk langsgeweest? Misschien voor jezelf of ook voor je dier? Wat waren jouw ervaringen?

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *