Bananenbrood

Best gelezen recepten

Wij proberen graag recepten uit. Dit kunnen recepten zijn speciaal voor kinderen, of juist niet. Recepten voor gezonde gerechten of recepten voor zoete taarten. Ondertussen zijn Deline en ik al anderhalf jaar aan het bloggen en zijn er al flink wat gerechten de revue gepasseerd. Tijd om eens te kijken wat de best gelezen recepten zijn tot nu toe!

Via mijn favoriete site Google Analytics kijk ik naar welke posts het best gelezen zijn, vanaf 1 september 2015. Ik neem uit deze lijstjes de best gelezen recepten. Hieronder kun je ze nog eens bekijken. Weet jij ze nog? Misschien moet je ze nog eens maken.

  1. Breakfast cookies. Leuk, dit zijn de ontbijtkoekjes uit het boek van Rens Kroes. Goed idee, ik ga ze ook weer eens maken. Handig voor als je ‘s morgens niet zo veel tijd hebt.
  2. Bananenbrood 2.0. Dit brood is ook echt een favorietje van mij! Het bananenbrood van Deline. Ik maak deze echt regelmatig. De ene keer met nootjes, de andere keer met cacaopoeder, maar net waar ik zin in heb. Heb je deze nog nooit gemaakt? Dan moet je het zeker een keer proberen! Lekker met amandelpasta! BananenbroodIMG_6620
  3. Pompoensoep. Goed, voor dit warme weer misschien niet het ideale gerecht. Als straks de herfst weer begint, is dit wel een heerlijke soep! Maak een enorme pan en vries het in in porties. Dan heb je altijd een kopje soep bij de hand voor als je weinig tijd hebt.
  4. Granola bars.  Nog een topper van het boek van Rens Kroes, de granola bars! Dit zijn wel altijd leuke recepten om van te voren te maken, op een regenachtige zondag bijvoorbeeld. Je kunt er een hele zooi maken en ze invriezen. Zo heb je altijd wat lekkers en gezonds voor onderweg. Ik heb zelf altijd trek als ik op mijn werk ben en ben dan echt gevoelig voor koekjes en snoepjes. Maak dus deze muesli of granola bar en je kunt alsnog lekker snoepen, maar net even iets gezonder.
  5. Zucchetti met kip pesto. Dat is tof, dit gerechtje heb ik pas weer gedeeld en is toch goed gelezen. Ik vraag me dan wel af of jullie het ook hebben uitgeprobeerd? Hier in huis is het wel een toppertje geworden. Echt een lekkere frisse afwisseling in plaats van de gewone pasta! Deze week wordt het warm, dus geen excuus meer mogelijk, het is DE tijd om dit eens uit te gaan proberen.

Zucchetti met kip pestoIMG_6859

 

Dit is de top 5 van het afgelopen jaar. Zit jouw favoriete gerecht erbij? Nog niet? Laat het ons dan weten wat jij het lekkerst vond of het leukst om te maken. Heb je een nieuw gerechtje en vind je het leuk als wij dat eens gaan uitproberen. Stuur het dan maar door! Wij duiken graag de keuken voor je in!

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *