Puur & Lekker, groenten en fruit nieuwe stijl!

De Detox staat voor de deur, wat spannend!! Het is voor ons de eerste keer dat iets organiseren via ons blog en het is dus ook ons visite kaartje. Des te spannender. We willen natuurlijk goeie resultaten en blije lezers. Hoe leuk dat we ineens een mailtje kregen van Chila en Jeffrey van Puur&Lekker uit Moordrecht die ons graag willen ondersteunen.

image

Puur&Lekker is een groenten en fruit winkeltje ” nieuwe stijl” wat naast lekkere fruit tassen ook mooie sappen verkoopt. Verse slowjuice sappen die ook in te vriezen zijn. Ze zijn sinds afgelopen zomer begonnen met het opzetten van hun bedrijfje in het mooie Moordrecht in de Gemeente Zuidplas. Ze willen zoveel mogelijk lokaal geteelde producten gaan verkopen, en proberen met recyclebare materialen zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Geweldig toch!? Momenteel hebben ze nog geen winkelpand en doen dus alles van uit huis. Het bedrijf staat nog in de kinderschoenen maar ze zijn super op weg. Ze bezorgen hun fruit tassen zelfs bij de mensen thuis! Hun toekomst plan is om een vlot ingerichte groentewinkel te openen, met kwalitatief goede groente, fruit en aardappelen.
Kwaliteit moet voorop staan en aandacht voor de klant is een pré! In de winkel moet ook ruimte zijn voor een Sapbar, hier willen ze versgeperste sappen en smoothie’s gaan maken en verkopen.

Chila en Jeffrey:

Naast het verkopen van groenten en fruit willen wij bij Puur&Lekker ook lokale streekproducten en/of delicatessen aan ons assortiment toevoegen. Hierbij kan je denken aan jam of honing bij een lokale teler vandaan. Winkelen bij ons moet een feestje zijn en wij willen onze klanten elke week opnieuw verrassen.

image

En hoe gaaf is dit!! Samen met Puur&Lekker hebben we voor de deelnemers aan de “Jade detox challenge” een sappen pakket samen gesteld! De vier sappen die we moeten gaan drinken kun je nu aanschaffen in 1 pakket. Dit scheelt een hoop tijd en aanschaf van gekke producten zoals paardebloemblaadjes. Hoe leuk is dit?? Meer info komt op de besloten groep op FB te staan.

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *