Raw food bruidstaart

Zoals jullie begrijpen vullen mijn avonden zich momenteel  met het Googlen naar de laatste snufjes voor de bruiloft. Een buidstaart skippen we. We zijn zelf geen taart mensen en daarbij blaas ik enorm op van die zoete bende en dat wil ik natuurlijk niet als stralende bruid. Uiteraard kan ik er voor kiezen uren in de keuken te gaan staan voor een raw food Healthy bruidstaart, maar die mislukken natuurlijk geheid. Al googelend kwam ik op een paar website’s waar je dus gewoon raw food en biologische taarten kunt bestellen!!! Wauw!! Ik heb er een paar voor jullie op een rijtje gezet.

 

1) Als eerste kwam ik op de site van Rawsome, de site alleen al ziet er uit als een feestje. Dit vertellen ze zelf:

 

Rawsome is ontstaan vanuit een voorliefde voor pure, onbewerkte voeding. Het doel van Rawsome is om mensen bewust te maken van gezonde voeding en de relatie met een gezond lichaam. Onze voeding is gebaseerd op bewuste keuzes: keuzes die een positieve bijdrage leveren aan jezelf en je gezondheid, maar ook aan onze aarde en aan dierenwelzijn. We willen mensen motiveren om minder dierlijke producten te eten, om zo voor alle levende wezens een beter bestaan te creëren.

 

Je kun veel bij ze bestellen waaronder een mooie lijst vol met raw food taarten die me stuk voor stuk heerlijk lijken. Hier kun je de site van Rawsome vinden.

kokos frambozen chocolade taart

 

2) Ook kwam ik op de site van de dames van Biolicious Bakery terecht. Wederom een feestje om te zien. Alles verantwoord en biologisch gebakken. Naast biologisch hebben ze ook een raw food afdeling. Vooral de bonbons spreken me erg aan.

 

Zoete Lekkernijen toveren een glimlach op ons allemaal, het zijn boodschappers van liefde, mits ze ook gezond zijn en niet in elkaar gekunsteld van chemicaliën. Wij gebruiken Biologische, meel, boter, eieren en suiker. Optioneel kun je ook kiezen voor Suikervrije, Glutenvrije, Veganistische of RAW Lekkernijen. Waarom Biologisch? Biologische producten zijn Puur, dus zonder chemische conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen, pesticiden en andere additieven.

 

Aldus de dames van Biolicious. Hier vinden jullie hun website, echt een bezoekje waard!

 

Bestand_002 (5)

 

3) Als laatste geef ik deze tip. Beter en leuk is een café gevestigd in Amsterdam. Wil je via hun website wat betellen moet je het wel in de winkel ophalen. Ga je een dagje naar Amsterdam lijkt he me wel een heel leuk lunch plekje en kun je al hun gezonde lekkernijen uiteraard proeven.

 

We maken, zo goed als, alles zelf in onze keuken. Koken doen we zoveel mogelijk met met bio-, seizoens- en lokale producten. Wij serveren vega, vegan & glutenvrij. Ons motto is we want to serve Good Food for You. Een gezonde levensstijl maakt het leven zoveel mooier. En niet alleen in ons eten maar ook met onze andere producten voeren wij het motto Good for You door.

 

Hier vind je de site van Beter en leuk.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *