Strawberry Shortcake Smoothie

In de supermarkten kun je tegenwoordig talloze verse sappen en smoothies kopen. Ze lijken allemaal heel gezond, maar schijn bedriegt… er zit heel veel suiker in. Veel leuker is het om zelf te experimenteren in de keuken! Gooi verschillende vruchten in de blender en experimenteer met de smaakjes. Ben je echt avontuurlijk, varieer je ook met groentes, zoals spinazie. Het gezonde van een eigengemaakte smoothie is dat je de vitamines en de vezels behoudt.

Onlangs heb ik het boek van Tara Stiles gekregen, van oud-collega’s: “Powerfood, Yoga en Meditatie”. Hier heb ik al heel veel inspiratie uitgehaald. Ik zal er later nog wel eens op terugkomen, maar over het boek kun je hier alvast meer informatie terugvinden.
Het volgende recept voor een heerlijke smoothie vind ik echt geweldig en heb ik al een aantal keer gemaakt. Ik deel hem graag met jullie en hoop dat jullie hem ook zo lekker vinden:Strawberry Shortcake Smoothie

Strawberry Shortcake Smoothie (voor 2 personen)

Benodigdheden Strawberry Shortcake Smoothie

220 gram bevroren aardbeien of 150 gram gewone aardbeien en wat ijsblokjes
90 gram havervlokken
150 gram cashewnoten
240 gram amandelmelk
1 el ahornsiroop
1 tl vanille-extract
1 tl kaneel

Bereiding Strawberry Shortcake Smoothie

Alles in de blender en goed mixen. Klaar is je heerlijke gezonde smoothie!

Tip van de dag: heb je veel fruit thuis over en gooi je het meestal weer weg aan het einde van de week? Stop, zonde! Vries het in! Je kunt er dus de beste smoothies en milkshakes van maken!

Heb je ook zo genoten van deze smoothie of heb je zelf een ander heerlijk recept? We horen het heel graag en vinden het leuk om andere recepten uit te proberen!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *