Tropische verrassing

Vandaag belooft een zonnige dag te worden, tijd voor een zonnige mug cake!! Deze tropische variant vind ik zelf een van de lekkerste mug cakes die er is.

 

Mango-kokos Mug cake:IMG_6060

1 ei

3 eetlepels havermout

1 kleine of een halve mango

2 eetlepels kokos rasp

 

Snij de mango in stukjes en pureer hem in de keukenmachine. Ik maak er zelf geen gladde pap van, juist de hele stukjes mango die er in blijven zitten geven een lekkere bite aan je cake-je. Doe de mango in een grote, magnetron bestendige beker (of in een platter schaaltje dan is je mug cake makkelijker te garneren). Voeg daarbij het ei en de havermout toe en roer/prak alles tot een gladde pap. Voeg de kokos aan het mengsel toe en roer nog even goed door. Zet de beker in de magnetron, ongeveer 2,5 minuut bij 900Watt. Door de mango en de kokos is er bij deze mug cake geen honing nodig, hij is van zichzelf al zoet genoeg.

 

Ik garneer hem met wat stukjes mango en nog wat kokos.

Eet smakelijk!!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *