Wrap it

Er is niks zo vies dan klef brood in je lunchpauze. Het is dan ook iets wat ik eigenlijk gewoon liever niet mee neem naar mijn werk. Ik heb een lekker recept gevonden met heerlijke frisse Raita en rauwe courgette. Raita is een Indiase dipsaus van yoghurt komkommer en munt. Heerlijk fris en zo goed te combineren met van alles. Je kunt hem kant en klaar kopen of vers maken. Hier komt ie:

image

 

 

Benodigdheden:

  • wraps (Kan en klaar eventueel volkoren)
  • indiase raita (vers of uit de supermarkt van patak’s)
  • verse koriander
  • courgette
  • Gekookte ham of kipfilet

 

Bereidingswijze:

  1.  Verwarm de wraps een paar seconden in de magnetron zoals op de verpakking aangegeven.
  2.  Smeer een lekkere laag Raita op de wrap.
  3. knip de koriander in kleine stukjes en verdeel deze over de Raita.
  4. Schaaf met de kaasschaaf dunne plakjes van de courgette af. Doe dit in de lengte. Leg de plakjes naast elkaar op de Raita met koriander.
  5. beleg het geheel met ham of kipfilet
  6. rollen maar!!

 

Gezond, laag in vet en niet klef!! Fijne lunch!

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *