Starter kit Tour deel 2: Stress Away

Vandaag deel 2 van de starter kit tour. En welke olie kan ik dan beter beschrijven dat de olie die ten alle tijden wel wat kan betekenen voor iedereen. Stress away! you gotta love it!

 

Naast een aantal “single”oliën, oliën die maar 1 ingrediënt bevatten. Zitten er in de starterkit ook een paar prachtige blends, samengesteld uit verschillende single oliën, door young living voor specifieke doeleinden. Onder deze blends valt ook de stress away. Stress away zegt eigenlijk al wat hij doet.

Stress Away

Stress Away is een natuurlijke oplossing, gecreëerd om de stress in het dagelijkse leven dat erin sluipt, te bestrijden. Mensen die lijden aan chronische stress hebben vaak de neiging om een zwakker immuunsysteem te ontwikkelen. Stress Away is het eerste product dat de unieke stress verlichtende combinatie van limoen en vanille essentiële oliën bevat. Het bevat ook copaiba en lavendel dat de mentale starheid verminderd en het evenwicht herstelt. Stress Away kan ook zorgen voor ontspanning in het lijf. Stijve schouders? Even wat Stress Away er op smeren. Ook bij vermoeidheid, irritatie of slapeloosheid kan deze olie ondersteuning bieden.

 

           Lichamelijke ondersteuning

  • Verkrampingen in het lichaam;
  • Een betere weerstand omdat stress de weerstand kan
    verminderen.

 

           Mentale ondersteuning

  • elke vorm van stress en irritatie, brengt het hoofd tot rust.
  • Slapeloosheid door spanningen. Geweldig in combinatie met Lavendel, eerder hier beschreven.

 

De olie kan op verschillende manieren gebruikt worden. Inhaleren, in de lucht verspreiden via een diffuser, of je kunt het op de huid smeren van het gewenste gebied. Wil je meer informatie? Laat het ons weten. Stuur een mail naar oilsbyjade@gmail

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *