Marathon

After marathon ellende

In the pocket ja, dat is hij maar na die marathon heb ik werkelijk waar geen meter meer gelopen. Ik baal als een stekker, mijn lichaam wordt slapper en mijn conditie gaat flink achteruit.

 

Marathon

 

De oorzaak is een overbelasting en een zenuwafknelling in mijn onderrug. De ischias zenuw in mijn geval. Ik vind het verschrikkelijk. Nog een maand en ik ga trouwen! Hoe krijg ik dit lijf weer een beetje in het gareel!? Helaas mag ik van mijn steun en toeverlaat de fysio echt niet meer hardlopen voorlopig maar hij gaf me wel wat alternatieven. Yoga is er een van en hij zou graag zien dat ik wat aan mijn core-stability ga werken.

 

image

Nou meneer de fysio daar kunnen we wel wat mee! Hier heb ik al eens wat goeie oefeningen beschreven. Als aanvulling ben ik uiteraard even verder gaan zoeken. Deze keer heb ik voor een filmpje van Tara Stiles gekozen. Hoe groot mijn enthoudiasme voor Yoga with Adriene ook is. Dit is een korte sessie en dat lijkt me voor nu wel even voldoende. Wie doet er mee?? Nu hopen dat ik snel weer wat strakker en vooral sterker in mijn lijf kom te zitten.

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *