Beach Body Challenge 2017

Tadaaaaaa!! Daar is hij dan ons nieuwe kindje, de beach body challenge. Want wie wil er nou niet strak en slank op het strand liggen? Eerlijk is eerlijk. Door deze challenge is ons dieren project even stil komen te liggen. We hebben naast het blog natuurlijk ook nog ons werk, gezin en huishouden. Het is dan helaas kiezen. En omdat de Detox challenge van vorig jaar zo goed liep hebben we besloten het nu nog iets grootser aan te pakken.

A418C1BD-99A7-415F-A34E-11D7ACD69615

Wat is de bedoeling?

Laten we voorop stellen dat we geen voedingsdeskundigen zijn en dus geen uitgebalanceerd voedingsschema op kunnen stellen, simpel omdat we die expertise niet hebben. Wel hebben we voor deze challenge, Renske van Njoy-lifestyle weer weten te strikken en kunnen we dus wel een perfect in elkaar gezet trainingsschema publiceren. Lees hier nog eens het leuke interview dat we vorig jaar met haar hadden. Het trainingsschema van Renske moet samen met onze gezonde voedingstips maken dat we met zijn allen in een week of zes met onze beach body kunnen pronken. Let wel: Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je elke week 6 keer patat eet en dan aan het einde van de challenge roept dat het allemaal niets heeft geholpen. We gaan er van uit dat iedereen weet wat gezonde voeding is en zich die zes weken netjes kan gedragen. Ik heb persoonlijk al iemand gehoord die koolhydraat arm dieet, als dat je bevalt moet je dat uiteraard gewoon vasthouden. We zullen dan ook in de verschillende dieet vormen wat leuke tips en lekkere recepten plaatsen. Verder zullen we uit de verschillende boeken die nu erg in trek zijn (The green happiness, Tara Stiles, Radmilo en Fajah Lourens) wat dingen halen die interessant kunnen zijn. Spreekt het je niet aan scroll dan vooral lekker verder en haal de tips van de groep die je wel aanspreken. Iedereen doet mee op vrijwillige basis, de bedoeling is dat we elkaar steunen en respecteren.

Hoe?

Zoals bij de Detox challenge hebben we weer een besloten groep op Facebook waar we lief en leed zullen delen. Op de eerste dag (of op de dag van het aanmelden bij de groep) zullen de deelnemers zich voorstellen en eventueel hun maten (omvang van verschillende plaatsen van het lichaam) en hun te behalen doel doorgeven. Daar mag een foto bij maar dat hoeft absoluut niet, overigens zou ik hem wel maken, al is het maar als stimulans voor jezelf. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk! Heb je nu een vorm van overgewicht ga dan niet voor een maatje 36 na zes weken. In de weken die volgen krijgen jullie van ons wekelijks een trainingsschema door en zoals eerder aangegeven, wat lekkere recepten en gezonde voedingstips. Verder is iedereen vrij om een eigen bijdragen te leveren binnen de besloten groep. Ideeën recepten en tips zijn uiteraard van harte welkom en we vinden die input juist heel erg leuk. Volg je een bepaald dieet!? Meld dat in de voorstelronde, zo kunnen we inspelen op de juiste tips en de lekkere recepten. Zo is er voor ieder wat wils. Verder zullen we jullie gedurende de weken nog verrassen met wat leuke dingen. Uiteraard met een sportief tintje.

cropped-image-1.jpeg

Ook mee doen??

Geef bij ons evenement “Beach Body Challenge 2017” op Facebook aan dat je “gaat” en meld je aan bij de besloten groep “Beach body Challenge 2017” Wij zullen je dan toevoegen aan die groep.We voegen niet zomaar iedereen toe dus zorg dat je onze FB pagina van Jade liked. Het is een besloten groep met persoonlijke gegegevens dus we gaan er secuur mee om.

 

Dus!? Zin om in een beach shape te komen en kun je daarbij een steuntje in de rug gebruiken?? Meld je aan!!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *