Family Bootcamp

Family Bootcamp!

Is sporten saai en lastig te combineren in je gezin? Echt niet! Het is juist hartstikke leuk om dat te samen met zijn allen te doen! Wij hebben onlangsFamily Bootcamp een vlog gemaakt, speciaal voor de Jade Beach Body Challenge. We hebben een super leuke bootcamp met de familie gedaan en in ons geval betekent dat moeder-kind-bonuskind-bonusmoeder.. huh ingewikkeld? Ja dat wel, maar hartstikke gezellig.

Wat is nu een bootcamp precies? Bootcamp is tegenwoordig hartstikke hip. Een bootcamp is eigenlijk een spierversterkende trainingmethode, uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt (bron: Wikipedia). Wij hebben onderleiding van onze eigen Renske van Njoy-Lifestyle een leuke bootcamp gedaan, waarbij alle spiergroepen aanbod komen. Lees hier nog eens het interview met haar. Je kunt deze oefeningen ook heel goed thuis doen, gewoon op de grond, op de trap of op je slaapkamer. Je hebt er niet veel voor nodig om toch fit te worden. Weg met de excuses dus en aan de slag. Renske legt alle oefeningen uit op het vlog, dus probeer ze thuis uit en doe samen met ons mee!

Bootcamp Vlog

 

Binnenkort gaan we met de dames van de Jade Beach Body Challenge een echte bootcamp-les volgen. De foto’s zullen daarna op onze website komen. Hou ons dus goed in de gaten! Wie weet kunnen we dit vaker organiseren.

Doe jij dan met ons mee?

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *