Jade’s Beach Body Challenge Bootcamp

In april en mei hebben wij de Jade Beach Body Challenge gehouden. Een leuke challenge om na 6 weken een perfect beach body te hebben.. of in ieder geval in de buurt komen daarvan. Als afsluiting daarvan zouden we een bootcamp organiseren. Een echte Jade Beach Body Bootcamp! Die was afgelopen zaterdag en wat was het gaaf! Voor degenen die er niet bij konden zijn, zullen we jullie vandaag alvast een kleine sneakpreview geven.

De Jade Beach Body Challenge

1 April begonnen we met de Jade Beach Body Challenge. Hier kun je lezen hoe we die ingingen en wat de voorwaarden waren. Met zo’n 20 enthousiaste dames begonnen we aan onze 6-weken durende challenge op weg naar een beach body! Want we wilden allemaal strak in dat badpak of in die bikini. Iedereen had zo haar eigen doelstellingen bepaald en sommigen volgden een eigen dieet. In een besloten groep stuurden we elkaar tips voor maaltijden en schreven wij motiverende en interessante blogs om elkaar te stimuleren. Daarbij was wel de rode draad: hoe kom je aan dat “perfecte” lichaam? Tja, acceptatie van je eigen lichaam is natuurlijk het meest belangrijkste. Maar soms wil je er ook wat aan doen voordat je daar bent. In samenwerking met Renske van Njoy-lifestyle kwam er ook een heel sport-programma en hebben we zelfs een thuis-family-bootcamp gevlogd. Hierin lieten we toffe oefeningen zien, die iedereen gewoon thuis in de woonkamer kon doen. Hoe makkelijk wil je het hebben? De Grand Finale was de Jade Beach Body Challenge Bootcamp! En die was uiteindelijk deze zaterdag.

Bootcamp

Afgelopen zaterdag was het dus zover, onze Bootcamp; Jade Beach Body Challenge Bootcamp. Jammergenoeg konden de meeste deelnemers uiteindelijk niet komen, maar dat mocht de pret niet drukken. Met een klein clubje gingen wij de uitdaging aan. In een leuk park in Moordrecht spraken we af, zodat we lekker in de buitenlucht aan de gang konden. Lalita was onze profi-fotografe en heeft enorm haar best gedaan om ons goed op de foto te krijgen. Deze zullen we later met jullie delen. Renske, onze Personal Trainer, had een pittig programma voor ons in petto. Natuurlijk kwamen de squats, lunches en push ups weer uitgebreid aan bod. Daarnaast hebben we ook diverse oefeningen gedaan voor onze buikspieren zoals de sit ups. Ze heeft ons zeker een half uur flink laten zweten, maar we deden het ook ergens voor. Het leuke van een bootcamp is dat je het met elkaar doet en lekker in de buitenlucht sportief bezig bent. Dat ik nu niet meer kan lopen of van de bank af kan komen, is dan een bijzaak šŸ˜‰

Na afsluiting werden we eerst bekogeld door waterballonnen door onze kids.. zo lief! Maar eenmaal bijgekomen konden we nog even nakletsen onder het genot van een kopje yogi tea en een dadel-kokosballetje… of twee. De deelnemers kregen allemaal een toffe goodiebag. Deline en ik hebben daar extra ons best op gedaan om daar gave spulletjes voor te regelen. Zo zat er twee kadobonnen in, yogi tea, wierrook, een kettlebell-sleutelhanger, een lekkere reep en nog veel meer in! Altijd leuk om te geven en extra verdiend voor de deelneemsters die meededen.

Het was echt heel leuk om te organiseren en ook het enthousiasme van de deelneemsters hielp daarbij. Jammer dat de bootcamp niet de opkomst had, die we gehoopt hadden. Volgende keer hopen we op een grotere groep. Want ja, dit smaakt naar meer en willen we vaker gaan organiseren. We hebben er van genoten en zullen zeker vaker leuke bijeenkomsten organiseren! Misschien niet altijd een bootcamp, maar we gaan nog niet verklappen wat voor andere ideeƫn we nog in petto hebben. Kom jij dan ook? Check onze Facebook-site om de evenementen in de gaten te houden. Dan ben jij er als eerste bij! Thanks voor alle support! Wij vonden het geweldig!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *