Röhnisch Yogabroek; lekker hip & sporty tijdens je yogales!

Bij yoga denkt men al snel aan zweverig. Bij yogakleding denken mensen dat ook vaak; wijdvallende kleding, misschien zelfs hippie-achtige kleding. Dit hoeft echt niet. Wij hebben hopelijk al bewezen dat yoga verre van zweverig is, dus laat staan de kleding. Tegenwoordig is yoga-kleding juist hartstikke hip!

Röhnisch Yogabroek

Goede sportkleding is belangrijk. Het moet lekker zitten,maar ook ademen, niet te warm, niet te koud, noem maar op. Oja, en niet geheel onbelangrijk, het moet er leuk uit zien. Pas had ik al een leuke discussie met een goede vriendin over hardloopschoenen. We baalden er eigenlijk allebei van dat die er nooit echt leuk uit zien. In ieder geval niet de schoenen die bij jou passen. Knal blauw of oranje, van die nietszeggende kleuren waar je eigenlijk niks mee kan combineren. Ik ben daarom ook al een hele tijd op zoek naar de perfecte yogabroek. En dan wil ik natuurlijk wel een hippe leuke, met van die toffe kleurtjes of een gave print!

Sindskort hebben we contact met een leuke en hippe webshop Yogakledingonline.nl. Zij hebben ons gevraagd of wij een broek wilden reviewen.Uiteraard schrijven wij niet zomaar over een product voordat we het zelf testen. We kregen daarom van Yogakledingonline.nl een gratis yogabroek van het merk Röhnisch.

Röhnisch yogabroek

Ik heb de yogabroek Yogalegging Ada Flattering Black Butterfly van het merk Röhnisch tijdens mijn yogalessen uitgeprobeerd. Ik kende het merk Rohnisch niet, dus ik ben eerst op onderzoek gegaan. Röhnisch komt uit Zweden. Zij ontwerpen moderne en trendy sportkleding voor dames. Het merk is opgezet door een sportieve familie en ondertussen wordt het al in 20 landen aangeboden. Zij hebben zich gespecialiseerd in goedzittende kleding in hippe en trendy prints en kleurtjes, maar wel van goede kwaliteit. Yogakledingonline.nl biedt diverse kleding van dit merk aan en gaven ook aan dat het een populair merk is, echt van deze tijd; vandaar dus deze Röhnisch yogabroek!

De test: Hoe bevalt de Röhnisch yogabroek?

Ok, uitproberen dan maar; de Röhnisch yogabroek! Eerste indruk? De broek sluit goed aan en de stof voelt fijn. Het is wel een hoge broek. Persoonlijk vind ik dat voor sporten fijn. Bij mijn normale dagelijkse kleding hou ik van laagzittende spijkerbroeken. Maar niets is zo stom als een bouwvakkersdecolete tijdens de yogales. Jij wilt toch ook niet naar de billen van je buurvrouw kijken terwijl je net in de downwardsfacing dog pose staat? Nee, ik ook niet. Bij deze broek is dat dus niet het geval en hij zakt ook niet af. Ook tijdens de les blijft de broek goed zitten en voelt hij zo lekker aan. Je hebt bijna niet eens het gevoel dat je een broek aan hebt.

Eerlijkheidshalve wil ik er wel bij zeggen dat de broek iets doorschijnt. Vooral bij de benen. Dat is jammer, maar op de gebieden waar hij moet bedekRöhnisch yogabroekken, doet hij prima zijn werk en sta je niet in je onderbroek in de sportschool. Wat extra leuk is! De trendy prints en kleurtjes waar deze broek in beschikbaar is. Ik heb gekozen voor de zwart-witte Black Butterfly, die je met veel kan combineren. Maar er zijn nog andere printjes mogelijk, super leuk!

De kleding van Röhnisch is niet alleen voor yoga ontwikkeld, maar is voor meerdere sporten mogelijk. Vandaar dat het zweverige-gehalte minimaal is. Ik vind het voor hardlopen niet mijn ideale broek, omdat ik graag een zakje wil voor mijn sleutel e.d. Maar voor de bootcamp ga ik hem zeker wel aan doen! Juist door de heerlijke pasvorm denk ik dat het echt een fijne broek is.

Conclusie!

Kortom, een lekkerzittende sportieve yogabroek met een hippe print! Ik ben blij met mijn yogabroek en ga snel een passend topje bestellen, want tja… het oog wilt ook wat en we gaan natuurlijk voor een toffe outfit!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *