yoga

Yoga again…

Iets is beter dan niets, is het motto waar ik momenteel mijn dagelijkse wandeling mee afsluit. Ik sport al een hele poos niet meer, maar sinds de komst van onze Otis, zijn de dagelijkse wandelingen niet meer uit mijn dagindeling weg te denken. Hij is nog jong dus te ver en te lang is nog niet verstandig, maar zo langzaam aan kunnen we al een lekker poosje door stappen. En dat voelt goed!! Ik word weer wat sterker en de broeken gaan weer iets makkelijker over mijn achterwerk. Een prima moment om die yoga mat weer eens uit de kast te trekken!! Wat een laag stof!

yoga

Ik ben voor een keer heel verstandig geweest en heb besloten compleet opnieuw te beginnen en het heel rustig aan te doen. Ik heb geen zin dat ik te enthousiast heel mijn rug weer scheef trek. Want, even afkloppen, de laatste tijd gaat het eigenlijk heel goed. Dus op zoek naar een filmpje waarmee ik heel rustig weer wat aan yoga kan gaan doen. En om te beginnen doe ik dit filmpje van rond de 20 minuten, twee keer in de week. Opbouwen en vooral niet over de grenzen van mijn kunnen gaan is nu heel belangrijk. Uiteindelijk kwam ik weer bij mijn eerdere yoga vriendin uit. “Yoga with Adriene” blijft toch echt mijn yoga bff. De filmpjes zijn zo duidelijk! Wat me gelijk aanspreekt van dit filmpje is dat het echt het voor beginners is. Geen moeilijke dingen, gewoon de basis en lekker ontspannen. En dat is waar ik nu heen wil. Ontspannen en een beetje rekken en strekken.

 

 

Aan de slag dus!!

(oh help wat ben ik stijf en wat ging het moeizaam, ik denk dat twee weken dit filmpje doen geen overbodige luxe is hahaha!!)

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *