Best gelezen blog in September

De zomer is nu echt voorbij, de herfst in begonnen. De kinderen hebben vakantie en buiten regent het. autumnHet is echt herfst. Tijd om eens stil te staan bij ons blog. Hoe doen we het de laatste tijd, wat wordt er goed gelezen, wat niet. Ikvind het vandaag dus weer eens tijd voor een lijstje. Welke blogs zijn in de maand september het best gelezen? Ik vind het altijd weer inspirerend en het helpt ons om weer over nieuwe topics na te denken. Wil je ergens op reageren? Doe dat vooral! We zijn blij met alle tips. Het schrijven doen we natuurlijk voor ons zelf, maar we delen graag. Als het dan niet gelezen wordt, is het voor ons ook minder leuk. En dan gaan we nu even de statistieken bekijken.

Aantal bezoekers in september

Allereerst bekijken we hoeveel bezoekers we nu hadden in september. Totaal hadden we 621 bezoekers op onze pagina in september. Helaas is dat minder dan we gehoopt hadden. In vergelijking met augustus is dat ook een kleine daling van bijna 20%. De sessies van bezoeken op onze pagina zijn wel wat hoger, namelijk 803 sessies. Toch is dit ook iets lager dan in augustus, zo’n 16%.

 

Google statistiek

Best gelezen blog in september

Daarnaast is het leuk om te zien welk blog het best gelezen is in deze maand. We hebben veel geschreven in september. Zo schreef Deline bijvoorbeeld over haar gevecht tegen de  kilos en het feit dat ze voorlopig niet meer mag hardlopen. We hebben lekker gekookt, zoals chocolate brownie bomb, quinoa ontbijt, de bietenburger of een chocolade cake die juist helemaal mislukte. Ook hebben we wat verteld over Radmilo en hebben we de Zonnegroet uitgelegd. Het leuke daarvan  is dat die nu juist in oktober leuk wordt gelezen. Misschien zien we de zonnegroet in oktober weer terug in het lijstje. Wat werd er nu in september het beste gelezen?

  • de voetbalmoeder; een superblogje over het wel en wee op het voetbalveld.
  • Geen marathon op Curacao; Deline heeft beschreven dat ze geen marathon meer mag lopen en dat terwijl ze zich heeft ingeschreven voor de marathon op Curacao. Een enorme tegenvaller.
  • Gezonde traktatie; geweldig, deze blijft toch steeds maar terugkomen. In september begonnen de scholen weer en blijkbaar zijn vaders en moeders toch op zoek gegaan naar inspiratie! Top! Wisten jullie dat we hier ook een vervolg op hebben geschreven? Zoek hem maar op…

Social Media 

Als laatst kan het ook interessant zijn om onze Social Media te onderzoeken. Ook zijn we nog steeds druk op social media. Op Facebook hebben we in September de 300 volgers bereikt en zitten we nu alweer op 310. Dat blijft dus maar steigen, super! Ook Twitter zijn we nog steeds op te vinden. We hebben 164 volgers. Instagram is een favorietje van ons. Leuke fotos posten van onze gelukte of mislukte gerechten. We hebben al 117 volgers op Insta. Volg jij ons ook al? Zoek ons maar op, storiesofjade is onze naam!

Misschien zijn de cijfers niet altijd wat we ervan verwachten. We worden toch steeds vaker en beter gevonden. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Nieuwe ideeen hebben we genoeg, dus stay tuned en blijf ons zeker jouw reacties doorsturen!

Veel leesplezier!

Stories Of Jade

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *