keuzes, veranderingen, beslissingen

Best gelezen blogs in januari 2017

Wat gaat de tijd soms toch enorm snel. Zo kijk je uit naar 2017 en schrijf je je terugblik op 2016. En nu zitten we al weer in februari 2017. Daarom kijk ik vandaag terug op januari. Wat hebben we veel geschreven. Zoveel verschillende onderwerpen en nieuwe ideeen. Wat werd nu het beste gelezen? Wat vonden jullie het leukst? Ik zet even alles op een rij. Heb je wat gemist? Geen nood, vandaag een mooi overzichtje dus van alles!

cropped-jade1-1.jpg

Welke blogs zijn er zo al geschreven? 

Zoals al eerder gezegd, we hebben enorm veel geschreven. Zo heeft Deline onderzoek gedaan naar hondenvoer in Vers, Verser, Verst. Ons nieuwe topic Animal for Jade heeft veel aandacht gekregen in januari en dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. Daarnaast is Deline weer heel voorzichtig aan de yoga begonnen. Jacoline heeft een raw carrot cake gemaakt en een DIY noodlesoup; handig om mee te nemen voor onderweg. Heb jij ze al een keer gemaakt? Zit jouw favoriete blogje er al bij?

Aantal bezoekers

Wat een topmaand was januari! We hebben echt veel bezoekers gehad, super leuk! Het totaal aantal bezoekers was 904, dat is maar liefst 31% meer dan vorige maand. Van die 904 zijn maar liefst 824 nieuwe bezoekers. Ok, dat is volgens analytics. Dus helemaal screenen kunnen we het niet. Maar blijkbaar werd er vanaf aardig wat nieuwe locaties onze website bezocht. Onze website heeft maar liefst 1100 bezoeksessies gehad in januari, 27% meer dan december. Top! In februari gaan we voor nog meer natuurlijk!

keuzes, veranderingen, beslissingen

Best gelezen blog in Januari

Totaal hebben we 12 blogs geschreven. Dat is keurig en ook  wel gemiddeld wat we normaal in de maand schrijven. De onderwerpen varieerden van  recepten voor lekkere gerechtjes tot recepten voor hondenkoekjes en van yoga tot gezonder leven. Niks nieuws toch? Wat hebben jullie dan het meeste gelezen? De top 3 van januari is als volgt:

  • Granola kant-en-klaar 2.0 is deze maand maar liefst 127 x bezocht. Leuk, het is al een wat ouder blogje maar daarom nog niet minder goed.
  • De zonnegroet, die kennen we al wat langer. Ook deze maand doet die het weer prima, 125 x bezocht.
  • Gezonde traktatie! Ja hoor, geen verrassing meer! Al moeten we hier soms nog steeds om lachen. Toen Deline deze schreef, hadden we het nooit verwacht. Dit is onder tussen een van onze best bezochte blogs!

Helaas deze keer dus niet de nieuwere blogs die in de top 3 zijn beland. Maar ze zijn ook prima gelezen, dus wie weet komen we die later nog een keer tegen.

Social Media

Op Social  Media doen we het ook prima. Op Facebook blijven  we een beetje staken op de 314 volgers. Kom op, we willen er natuurlijk veel meer, maar dat kan alleen met jullie hulp 🙂 Op Instagram hebben we al 133 volgers, dus dat gaat lekker. We blijven altijd groeien en dat vinden we natuurlijk  heel leuk!

Op naar de volgende maand, op  naar meer volgers, meer mooie blogs en een super challenge! Stay tuned!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *