Get out of your comfort zone!

Get out of your Comfort Zone! Kun jij dat? Dat vinden we vaak moeilijk en dat is het ook. Liever blijven we allemaal in ons eigen veilige omgeving. Ook al is het niet jouw passie of je hart die je volgt, je blijft waar je bent omdat het veilig voelt. Verandering is soms eng en spannend.

Maar waarom zou je het niet doen? Waarom zou je soms die stap niet zetten? Word je dan onzeker? Is het zo eng? Verandert dan je hele omgeving? Vergaat de wereld? Meestal niet, maar ja dat weet je pas als je de stap hebt gezet.

Via de Happinez vond ik een aantal lessen hoe je dit aankunt gaan met je zelf. Maar daarvoor moet je eerst in kaart hebben, wat je dan wilt. Wat is jouw passie? Het kan iets heel kleins zijn, maar het kan ook iets groots zijn zoals een nieuwe baan.

Stap uit je comfort zone: Zo begin je eraan. Vaak een kwestie van creatief denken.

Probeer het eens en kijk wat het jou brengt. Om je te helpen heb ik een leuke yoga les geselecteerd, die je meer zekerheid geeft en waar je sterker van wordt. Ik beloof je als je de keuze maakt, voel je je lichter en krijg je gelijk meer energie!

Leuk om hier eens tijdens je vakantie over na te denken, toch? Wat wil jij in het leven? Deel het met ons, want samen staan we sterk. En als je het eenmaal hebt opgeschreven, wordt het al een stuk makkelijker!

 

Namasté!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *