De belissing is genomen; we gaan ervoor!

Keuzes en veranderingen

Veranderingen zijn soms eng. Je kunt verandering als negatief bestempelen, maar ik zie het juist als positief. Verandering als een stap vooruit, verandering als een beweging. Soms is verandering nodig. En al kijk je dan zo op tegen het moment dat je de stap moet gaan zetten, daarna kun je je heel erg opgelucht voelen! Daar krijg je enorm veel energie van. Tijd dus om eens knopen door te hakken en een beslissing te nemen.

 

Veranderingen voor Jade

Ook voor ons blog was het tijd om wat veranderingen door te voeren. Wij schrijven namelijk met heel erg veel plezier en lol. Dat willen we ook graag zo houden. Daarbij hopen we dat jullie het blog ook met veel plezier lezen. Zoals Deline deze week al eerder aangaf, is het soms erg jammer dat leescijfers achter blijven. Daarom wilden we graag jullie reactie en tips over wat jullie nu graag willen lezen. Daar hebben we een aantal leuke reacties op gekregen. Die reacties zeiden eigenlijk ook precies wat wij zelf al dachten. Woensdagochtend zijn we bij elkaar gekomen en hebben we de beslissing genomen. Dus wat gaan we doen?

 

De beslissing

We hebben de beslissing genomen en hebben ervoor gekozen om ons meer te focussen op Food en Sport. Deze blogjes worden het meest gelezen en vinden jullie dus blijkbaar het interessantst. Travel en shopping worden veel minder gelezen. Natuurlijk is dat jammer, want wij vonden dit ook erg leuke onderwerpen om over te schrijven. Maar zoals ik al eerder aangaf, soms moet je een keuze maken en zijn de veranderingen goed. Travel en shopping zullen dus van het blog verdwijnen. Dit kun je nu al zien in het nieuwe menu. De blogs die onder deze topics geschreven waren, staan nu onder Upclose en Personal. Zo kun je ze altijd nog eens terugkijken, mocht jij ze wel leuk vinden.

 

Het resultaatDe beslissing; inspiratie

We zullen nu dus voor over eten, recepten, hardlopen, yoga, gezond voelen, en over onze persoonlijke hersenspinsels schrijven. Die persoonlijke berichten blijven er wel in, omdat we ook zagen dat die wel echt gewaardeerd worden.

Ook hebben we er voor gekozen om niet meer elke dag te schrijven. Zo kunnen we meer tijd steken in kwalitatief betere blogs. Want kwaliteit staat hoger in het vaandel dan kwantiteit. Dus vanaf nu alleen maar mooie en goede blogs over leuke onderwerpen zoals food en sport!

Wauw! Voor ons een hele stap! We hopen dat jullie hier net zo blij mee zijn en ons zo beter kunnen volgen. Wat vind je ervan? Laat gerust een berichtje achter, wij zijn altijd benieuwd naar jullie ideeën!

 

Facebooktwittermail

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *