Een terugblik op 2016 op Throwback Thursday

Wat een jaar! 2016. Wat hebben we veel gedaan. Dit is echt zo,n moment om eens terug te kijken naar alle hoogtepunten die we hebben gehad dit jaar. Noem ik alleen de hoogtepunten en niet de diepere dalen? Nee, we houden het lekker positief, want de dagen zijn al zo donker en kort.

blog

Het was een bijzonder jaar. Als ik er alleen al over na denk, weet ik bijna niet waar ik moet beginnen. Ik zal dan ook proberen er niet een te lang stuk van te maken. Dan moeten jullie de blogjes zelf nog maar eens lezen. Misschien krijg je nu gelijk al weer inspiratie om mee te doen met lekkere receptjes of een beetje sporten. Lees mee met ons terugblik en maak jouw goede voornemens gelijk voor 2017! Doe met ons mee!

Januari 2016

In januari begonnen wij aan de Detox-challenge. Wat een enorm succes was dat! Erg leuk om te doen, zeker met alle support die we hadden. Het was echt veel werk en elke dag voornamelijk in de keuken vertoeven. Maar door elkaar te stimuleren hebben we het allemaal goed volgehouden. Nog nooit hadden we zoveel bezoekers op onze site. Nog steeds vragen mensen ons om deze detox. Dus ik denk dat het weer tijd wordt voor een nieuwe challenge.

detox challenge

Februari 2016

Na de detox challenge hebben we ons veel gefocused op goed en gezond eten. Als je eenmaal dat gevoel hebt na de detox, dan wil je dat graag vast houden. Deline was ondertussen super goed bezig met het trainen voor de marathon en gaf veel goede en handige tips. We konden volgen hoe haar trainingen verliepen. Misschien is dit jouw inspiratie en loop jij in 2017 de marathon?

Maart 2016

In maart hebben we de focus op gezond eten doorgevoerd. Ook kwam de vernieuwde schijf van vijf uit. Heb jij er al eens naar gekeken? Wat vind je ervan? Een topper is ook wel de granola van Goop. Ik maak deze nog regelmatig. Wil je zelf granola maken? Maak dan zeker deze een keer! Dan wil je niks anders meer.image

April 2016

April was wel de maand van de marathon! Wat een ongelofelijke prestatie van Deline. Ondanks dat ze nu last van blessures heeft, wil ik vooral even de focus leggen op het feit dat ze dit dus maar wel even gedaan heeft, samen met haar loopmaatje Judith. Ongelofelijk trots ben ik op ze!

 

Mei 2016

In mei hebben we het wat rustiger aan gedaan en veel yoga geoefend. We hadden daarom ook een leuke winactie, het yoga-starterspakket. Dit hebben we verloot onder onze lezers. Daarnaast werkten we langzaam toe naar het hoogtepunt van het jaar, vind ik wel. Een bijzondere gebeurtenis die in de volgende maand gepland stond.

Juni 2016

Ja  wel, het stond te gebeuren, de bruiloft van onze Deline en haar Ronald. Ons blog stond in het teken van dit feestelijke gebeuren. We gaven leuke tips van bijzondere bruidstaarten en anti kater smoothies. Het was een prachtige dag waar we allemaal nog vaak aan terug denken. Ook heb ik een test gedaan onder onze lezers over de beste kindersiroop. Dat werd een leuke discussie! Nog steeds ben ik zoekende naar een goede siroop die ook lekker gevonden wordt, want daar verschillen de meningen bij ons thuis  nog wel eens over.

Juli 2016

Na de huwelijksreis van Deline mocht ik in juli met vakantie. Deline begon aan haar revalidatie-proces en pakte het 50 days of Green Happiness programma op. Leuk om dat eens nader te belichten, voordat de pers er op sprong. Tijdens mijn vakantie in Spanje heb ik genoten van al het lekkere eten, waar ik jullie later ook over verteld heb.

Augustus 2016

In augustus gaan we verder met de 50 days of Green Happiness. We komen er al snel achter dat het voor ons geen happiness is, maar meer misere. Heel lang houden we het niet vol, maar we laten nog wel de favoriete recepten zien aan jullie. Die bounty lollies blijven wel echt heerlijk! Eind augustus gaat de kleinste telg van Deline voor het eerst naar school en is het tijd voor bezinning.

 

September 2016

In september krijg ik een leuke boksclinic van de enige echte Radmilo. Ook proberen we lekker eten uit, soms gezond, maar soms even iets minder zoals die overheerlijke chocolade bomb! Deline besluit om helaas niet de marathon op Curacao te gaan lopen zoals gepland.  Een pijnlijk moment, maar ze gaat wel naar Curacao om toch daar leuke dingen te gaan ondernemen.

image

Oktober 2016

We bakken weer lekker wat af in oktober, zoals lekkere fudge brownies. Ook komt Deline met een briljant plan; Jade for Animals.  Het is het startsein voor een nieuw pad dat we willen inslaan. Deline doet alvast de eerste onderzoeken. Tevens kun je in oktober lezen over onze date bij het heerlijke restaurant Obba! Jummmmmmmmmm

November 2016

Wat is er in deze maand veel gebeurd. Allereerst gingen wij even naar Barcelona om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Wat een heerlijke stad! Deline besluit ondertussen om een maatje toe te voegen aan haar huishouden, Otis de Jack Russel. Lees over haar eerste ontmoeting met hem. Aan het einde van de maand gaat Deline toch naar Curacao om daar samen met haar moeder te genieten. Helaas geen marathon deze keer, maar we zijn nog steeds trots op je, Deline!

img_2123.jpg

December 2016

Bij thuiskomst gaat Deline samen met haar gezin het nieuwe maatje ophalen. Otis wordt hartelijk verwelkomd en is nu het grootste vriendje van de familie Blouw! We besluiten daarom een nieuwe pagina toe te voegen aan onze site, Animals of Jade. Hier zullen we bloggen over onze dieren-perikelen, goede doelen en duurzame producten voor dieren. 2017 zal wat meer in het teken staan van dieren, maar daarnaast blijven we gewoon lekkere recepten bloggen en sporten zoals chi-running en yoga.

Het terugblik 2016; De cijfers

Zoals je al kunt lezen, het was een bewogen jaar waarin enorm veel gebeurd is en we veel geschreven hebben. In totaal hebben we ongeveer 7500 gebruikers gehad op onze website, waarvan 10.500 sessies en 15.700 paginaweergaven. Welke blogs zijn nu het best gelezen? Hieronder een top 5 van de best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

  1. Robuust Foodies en Goodies. Met 862 lezers is dit de topper van het jaar. Deline is bij Robuust gaan eten en heeft hier een leuk review over geschreven. Dit wordt nog steeds super gelezen! Wil jij ook weten hoe het was? Lees dan hier haar blog.
  2. Gezonde traktaties. Dit blog blijft maar lezers aantrekken. Met 440 lezers is dit een dikke nummer 2. Echter, dit blogje is van vorig jaar. Maar Deline heeft er wel een leuk vervolg op geschreven, Gezonde traktaties, een vervolg.
  3. De zonnegroet. Een blogje waar ik zelf trots op ben, namelijk een beschrijving van de Zonnegroet. De Zonnegroet is een fijne stand in de yoga. Met 279 lezers mag ik hier heel blij mee zijn. Ga de zonnegroet ook eens uit proberen, het geeft je zoveel energie!
  4. Tropenjaren.  In Tropenjaren staat beschreven dat voor Deline de tropenjaren overzijn. De kleinste gaat naar school. Een prachtige 263 lezers dit jaar voor een bijzonder persoonlijk blog.
  5. Pompoensoep.  De pompoensoep (eigenlijk van 2015) staat op de 5e plek. Een heerlijk recept om deze soep te maken in de winter. Zoek hem maar eens op en ga hem nog maken, voordat het jaar om is.

 

Dit was hem dan… Het terugblik op 2016. Wij zijn er trots op en we zijn heel blij met jullie als lezer. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om onze verhalen te lezen. We zijn namelijk van plan er gewoon mee door te gaan. Tot 2017!

image

 

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *