Quality Time with me, myself & I

Ken je dat? Van die dagen dat je even heel erg druk bent met van alles en nog wat? De vakantie ligt op de loer, maar op het laatste moment dienen er nog allerlei projecten zich aan… Ik zeg er eerlijk bij, het zijn allemaal leuke projecten! En druk vind ik ook wel fijn… dan heb ik ook wel het gevoel dat ik nuttige dingen aan het doen ben. Maar soms moet je dan ook wel even opladen… q-time… met jezelf.

Een druk leven

Vanmorgen ging mijn wekker al behoorlijk vroeg, voor mij dan. Ik ben niet zo’n ster in vroeg opstaan, dus dan vind ik 7u best aan de vroege kant.  Op de planning stond vandaag wel iets leuks te gebeuren; een computerles geven samen met mijn collega aan taalcursisten van de bibliotheek; de zogenaamde Summerschool. Super leuk natuurlijk om te doen. Samen met mijn collega die mediacoach is, hebben we een mooie les in elkaar gezet, inclusief oefenen met emailen, een quiz en natuurlijk een certificaat. Hoewel taal lastig was en tja hoe leg je uit wat een browser is als iemand al niet goed Nederlands spreekt? Het bleek een uitdaging te zijn, maar het was uiteindelijk een top-ochtend met enthousiaste deelnemers.

Op mijn werk in Bieb (ondanks sommige mensen dit schijnen te denken) is het werkelijk nooit saai. Naast het voorbereiden van deze les, heb ik afgelopen week ook met spoed een kleine bibliotheek verhuisd en natuurlijk drie vestigingen “normaal” laten draaien. Ik vond dus dat ik zelf wel een leuke middag vrij had verdiend, de compensatie-uren logen er namelijk niet om. Wat doe je dan op je vrije middag? Shoppen!

Lunchroom Curcuma

Ik ging naar Gouda, op zoek naar schoenen voor mijn vakantie. Gelukt? Eh nee, shoppen is niet mijn grootste hobby en goed ben ik er ook niet in. Verder online zoeken dan maar. Wel kwam ik een erg leuke lunchroom tegen, Curcuma! Lunchroom curcuma staat in voor biologisch en vegetarische producten. Oja, dat is iets voor mij!

De kaart stond vol met heerlijke gerechtjes en naast de gewone kaart was er ook een uitgebreide theekaart. De inrichting vond ik erg leuk; ik hou van groen, hout en een beetje retr, dus ik voelde me al snel thuis. Wat heb ik besteld? Een broodje kaas…. huh brood? Ja, ik heb het gewoon gedaan en kaas, biologische boerenkaas van boer Boogaerdt uit de Krimpenerwaard. Tja, te leuk gewoon en omdat het mijn middagje was, had ik er zin in! Samen met een witte roos thee heb ik genoten van mijn lunch en rustige plekje in de stad. Na afloop heb ik een heerlijke capucchino met amandelmelk to go meegenomen om er tijdens mijn verdere zoektocht naar schoenen nog even van nategenieten. Er is geen website, maar wil je meer info,kijk dan even op hun facebook.

Ow en of het gelukt is met de schoenen? Nee, dat niet. Maar ik heb wel een leuk hoedje!  Ach who cares, het was mijn middag!

Enjoy life!

 

Facebooktwittermail

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *