Mijn favoriete blogs

Goedemorgen!  Wat een lekkere ochtend is het zo. Het zonnetje schijnt naar binnen en ik zit lekker achter de  laptop inspiratie op te doen. Fijne nazomer is het zo met die zonnige dagen. Ik  hou ervan.

Ondertussen ben ik aan het bekijken wat ik nu eigenlijk de leuke blogs vind, die ik graag vaak bekijk. Dit kan zijn voor inspiratie, voor lekkere recepten, voor tips, noem maar op. Ik ben nog geen doorgewinterde blogger, maar volg nu ondertussen best al een paar leuke blogs. En natuurlijk, soms kom je ook wel wat tegen dat je echt absoluut niet aanspreekt. Maar dat zullen sommige mensen ook van ons blog zeggen, lijkt me? Ieder zijn eigen mening. Persoonlijk vind ik het wel leuk als je ook echt iets te melden hebt en niet alleen noemt welke mascara je vandaag gebruikt hebt (excuus als ik iemand hierbij beledig, maar zo vind ik dat). Daarom leek het mij leuk om vandaag eens een klein lijstje te maken met mijn favoriete blogs. Misschien breng ik jullie wel op ideeën! Lees je mee?

1. Blogaholic. Tja, hier hebben we al zoveel ideeën en tips vanaf gehaald. Een heel fijn blog met goede tips over het bloggen zelf. Vooral in het technische gedeelte ben ik hier al flink wijzer geworden. Zo hebben we nu ook regelmatig een statistieken-blog, die Deline voornamelijk onder handen heeft genomen. Dit allemaal dankzij Blogaholic!

2. Easy Daily  Food. Hier kijk ik ook regelmatig op. Lekkere, simpele en gezonde gerechten die snel op tafel kunnen. Het concept is duidelijk en wordt leuk gebracht. De broccoli uit de oven is bij ons nu al een hit. Binnenkort ga ik de gezonde cheesecakejes maken. vintage typewriter

3. Awkward Duckling. Het groene lifestyle blog. Deze naam zegt eigenlijk alles al. Alles wat met duurzaamheid en groen te maken heeft kun je hier terug vinden. Van leuke recepten tot tips hoe je je huis duurzamer kunt inrichten. Omdat er ook leuke persoonlijke berichtjes instaan, maakt het voor mij gelijk menselijk. Een blog wat ik graag volg dus!

4. Go Yvon! Een geweldig blog, die ik recent ben tegengekomen. Ik hou van reizen, dus een blog over China mag  voor mij echt niet missen. Chinese highlights, Chinese gewoontes, Chinees eten… alles komt aan bod. Echt een aanrader als je van reizen houdt!

5. Interior Junkie. Er zit natuurlijk een professioneel team achter, maar als liefhebber vind ik het echt een leuk blog. Je krijgt leuke tips voor het interieur en inspiratie voor de styling van je huis. Tevens is het een leuk voorbeeld als blog. Ze werken met verschillende schrijvers en geven vaak lijstjes! Dat leek mij nou ook een goed idee! 😉

6. De Groene Meisjes. Erg gaaf om te zien wat zij al bereikt hebben met hun blog. Zeker omdat het toch het onderwerp “groen” en “duurzaamheid  is en face it, dat spreekt niet iedereen aan. Zij brengen het op zo n leuke en hippe manier, dat het wel heel veel mensen aanspreekt! Respect!

7. Carola bakt zoethoudertjes. Ok, dit is niet zo gezond en zo groen en zo duurzaam. Maar wel heeeeeel erg lekker! Carola bakt echt geweldige taartjes, cakes en noem maar op! Prachtige foto’s worden er ook van de creaties gemaakt, zodat het water je  al in de mond loopt. Een echte guilty pleasure dus.

8. Eat.Run.Love. Jessica schrijft over haar passie, hardlopen en eten. Leuke combinatie denk ik dan. Ik wil daar dan gelijk meer over weten. Een interessante inspiratiebron!

9. Chicks love Food en Chicks love Happiness. Tja, twee vriendinnen die een blog samen schrijven en een beetje dezelfde interesses als wij hebben. Dus logisch dat zij in mijn lijstje staan. Zij zijn een grote inspiratiebron voor me, omdat ze nu zoveel succes hebben met het schrijven van heerlijke recepten en inspirerende teksten. Mooie combinatie toch?

10. Yoga with  Adriene. Deze kan als laatste natuurlijk niet ontbreken. Een blog over yoga. Ik moet eerlijk zeggen, ik ben al even op zoek naar een leuk Nederlands blog over yoga, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden. Dat maakt het weer leuker voor ons natuurlijk. Adriene kennen jullie al van de filmpjes die ik af en toe post. Zij heeft ook een leuk blog, dus vandaar dat ik  die dan toch wil toevoegen als hekkensluiter van vandaag. I am inspired

 

Zoals je ziet, het is een mooie veelzijdige lijst geworden. Vooral inspiratie is het voor mij en respect voor de medebloggers.  Ik mag alleen maar hopen dat wij ook ooit in de buurt komen van een dergelijk blog en misschien… komen wij dan ook wel op iemand zijn favo-lijstje. Dat zou toch grappig zijn?

Veel leesplezier vandaag!

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *