Mooie dingen

De agenda staat voor de komende tijd alweer aardig vol, feestjes, Sinterklaas en kerst. Het jaar is voorbij gevlogen en voor we het weten is het 2016. Ik blader gedachteloos door de agenda. In April staat een groot uitroep teken, de 10e, de marathon van Rotterdam. Ik voel mijn spieren verkrampen en de pijn aanzwellen. De training van gisteren komt ineens akelig naar boven. Maar dat geeft niet. Ik vind het fijn om hard te werken en zo een doel te bereiken. “No pain, No gain” zeggen ze wel eens.

quote hardlopen

Ik blader verder en beland in Juni. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. 16-6-2016 wordt onze grote dag. Dan ga ik trouwen met de liefde van mijn leven. Hoewel ik altijd riep nooit meer te willen trouwen kon ik deze man echt niet weigeren. We worden samen oud ik voel het, oud en grijs, al kibbelend maar vol met liefde. We zijn aan elkaar gewaagd en dat weten we. Na een dag die voor ons ongetwijfeld een van de mooiste zal worden, en veel groter dan in eerste instantie de bedoeling was, gaan we op reis. Voor het eerst samen zonder kinderen, spannend maar wat kijken we er naar uit. Negen dagen paradijs als newly weds, dat is toch geweldig!? Hij was nog  jong toen we een relatie kregen en kinderen was wel het laatste was waar hij op dat moment aan dacht. Ondanks dat heeft hij ze moeiteloos geaccepteerd en houdt hij van ze. Dat maakt me enorm trots, op hem maar ook op mijn prachtige jongens die hem ook volledig accepteren. Samen hebben we drie jaar geleden de spreekwoordelijke kers op de taart gekregen. Onze mooie dochter. Uiteraard zal zij ons bruidsmeisje zijn. Nog 7 maanden tot de grote dag en ik heb besloten regelmatig een kleine update geven over de vorderingen, de huwelijksreis, leuke wedding shoptips en de “do’s and don’ts” voor bruid en bruidegom, als gast of getuige.

6687ae73d8ad2c0dd6e2d83f06edc397

Een maand na dit feest, waar we hopelijk nog lang van na zullen genieten, op 21 Juli wordt mijn oudste oogappel alweer 10 jaar. Ik vier samen met hem een jubileum, dat van 10 jaar moederschap. De zomervakantie zal daarna volgen en als September aanbreekt zal ik voor het eerst in 10 jaar geen kinderen thuis hebben overdag. En hoewel het heus gepaard zal gaan met een traan als ik ons kleine meisje achter laat op school kijk ik er stiekem toch ook naar uit. Dan is er sinds een aardige tijd weer wat meer tijd en ruimte voor mezelf. Mijn gedachten nemen een loopje met me, wat ga ik doen met al die tijd?? Cursussen, studeren, meer werken, meer sporten. Ik heb dan in ieder geval tijd zat voor ons blog, waar dat nu af en toe nog ploeteren is om er tijd voor te vinden kan ik me er dan in mijn eigen uurtjes lekker op focussen. Die gedachte maakt me heel blij.

quote kind

Ik heb er nu al zin in… Kom maar op met 2016!!!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *