Duurzame kinderkleding

Ik zeg het eerlijk, mijn kinderen dragen veel H&M, Zara, WE en ook de Primark komt af en toe voorbij. Natuurlijk is het niet zo duurzaam als ik zou willen maar wel lekker goedkoop. Natuurlijk kan ik voor dezelfde prijsjes via marktplaats, tweedehands, hele kleding pakketten kopen maar dat is gewoon niet mijn ding. Ik ben dus op zoek gegaan naar winkels of online shops die hippe duurzame kinderkleding verkopen en dat zijn er toch meer dan ik dacht! ‘Groene’ kleding is natuurlijk beter voor het milieu en zachter voor de huid. Ook wollen kleding waar ik eerder een blog over schreef valt (meestal) onder duurzaam maar is wat meer basic. Dat is uiteraard ook per merk verschillend. Hier vind je mijn eerdere blog over wol waar ook wat leuke winkels in staan met naast wollen ook katoenen duurzame kleding met leuke printjes. Daarnaast heb ik nog een paar leuke webshops gevonden.

 

IMG_4278

 

-Polarn o. Pyret is een hele leuke online kleding shop met een prachtige duurzame visie, leuke printjes en behoorlijk veel keuze in verschillende maten. Hun visie op duurzame kinderkleding en webshop kun je hier vinden.

Bij-Izzy bewijst dat ‘groen’ niet saai hoeft te zijn! Bij Izzy verkoopt hippe, unieke milieubewuste baby en kinderkleding en accessoires.

-Jooltje is ook zeker een bezoek waard! Hier heb ik voor mijn 3-jarige meid echt zulke leuke spulletjes gezien!! Hier vind je ze!

 

jooltje

 

Op de deze site vind je nog veel meer duurzame en biologische webshops, ook voor volwassenen! Veel plezier met shoppen!!

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *