Puur & Duurzaam

Morgen is het Hemelvaartsdag en zijn de meeste van ons lekker vrij. Er staat dus weer een lang weekend voor de deur. Heb jij al plannen? Ik ben gisteren druk geweest met leuke adresjes en tips te zoeken voor jullie! Het leukst is dan natuurlijk wel de adresjes die pure producten verkopen en duurzaam zijn. Verrassend wat voor leuke dingen je dan tegen komt.

IMG_5989

Kijk eens op de site die ik vond, www.puuruiteten.nl . Een super leuk initiatief waar je de adresjes van restaurants, cateraars, winkels die puur eten en/of biologische, fairtrade producten aanbieden kunt terug vinden. Ga je bijvoorbeeld donderdag naar Amsterdam (één van onze favoriete steden in Nederland), heb ik een goede tip. Ga dan eens winkelen bij Nukuhiva | Fair & Sustainable Fashion, mede opgericht door Floortje Dessing. Merken die je hier kunt vinden zijn onder andere O My Bag, Mala Spirit en Alchemist. Sluit de dag af bij restaurant Fifteen, opgericht door Jamie Oliver. In het restaurant werken “probleem”jongeren  en hebben hier een bijzonder concept opgezet. Tevens is Jamie voorstander van het gebruik van verse en pure producten, dus die worden hier ook gebruikt om de lekkerste gerechten klaar te maken. Ook leuk is Dwaze Zaken, tegenover het CS, vormgegeven door jonge kunstenaars.

Puur! Uiteten heeft ook een app voor je mobile, dat is pas handig! Ben je onderweg? Kun je altijd even snel een goed lunchadresje vinden!

Fijne dag vandaag en veel plezier morgen. Ik ga nog even verder met de research…

 

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *