Lekker shoppen op zondag

Soms heb  je gewoon van die dagen dat je inspiratie nodig hebt. Datgebeurt ons allemaal wel eens, zo ook in Blogland. Door omstandigheden staat mijn hoofd in eerste instantie ook niet echt naar een leuk berichtje schrijven. Toch ben ik achter de laptop gekropen en ben eens even lekker gaan surfen. Via twitter en facebook kom je dan al snel een heel eind. Ik ben daarom toch weer wat leuke websites tegen gekomen, die ik graag met jullie wilde delen. Leuke sites met lekkere recepten en coole gadgets.. daar krijgen we dan allemaal wel weer wat inspiratie van.

 

http://cookiemonstercooking.com/2014/09/19/honey-cinnamon-iced-latte/

http://cookiemonstercooking.com/2014/09/19/honey-cinnamon-iced-latte/

Via de Elle-website kwam ik op 5 heerlijke recepten voor ice-coffee. Juist met dit weer kun je je cafeine gehalte toch op peil houden met een heerlijke ijskoffie! We hebben zelf ook wel eens een goed recept gepost, maar hier staan toch weer interessante nieuwe receptjes op die ik zeker een keer ga uitproberen. Heb je de honey-cinnamon syropegezien? Dat ziet er makkelijk uit en lijkt me heerlijk! Wie gaat hem ook maken?

Wij volgen ook Goedhip, een leuke website voor duurzame en fairtrade producten. Hoe leuk zijn de Ecowings tassen gemaakt van  gerecycelde traktorband? Ik vind ze in ieder geval heel erg hip! Ook hebben ze mooi fairtrade bedlinnen.

Ben je op zoek naar een leuk bijzonder cadeautje? Een van mijn favo-sites is een de site van Een Beetje Geluk. Hier kun je erg leuke gelukscadeautjes vinden, van gelukspoppetjes tot kleine buddha’s. Ook leveren ze de kado-verpakkingen en kaarten, zodat je dan in 1x helemaal klaar bent.  Echt een aanrader!

Ok en dit is echt heel erg gaaf, als echte India-fan! Creeer nu je eigen Boho Tiffin! Je vraag je waarschijnlijk af wat dat nu is. In je Boho Tiffin kun je nu heerlijk vers je eigen lunch meenemen. Boterhamzakjes zijn zo 1995, dat kan echt niet meer. In India en ook in andere Aziatische landen wordt er warm gelunched en wordt dit vervoerd in de speciale bakjes die je op elkaar kan klikken, de zogenaamde Dabba of de Rantang. De ingredienten worden niet gelijk gemixed, dus zo blijft alles heel vers ! Bij Boho Tiffin kun je ook nog eens je eigen stijl mixen, geweldig! Pimp hem gelijk met zo’n prachtige hanger en een netbag, en je lunch kan gewoon niet meer stuk gaan! Serieus, deze wil je toch gewoon?

 

Zo, ben je ook weer geinspireerd voor de zondag? Ik wel en ik ga gelijk even lekker verder shoppen. Op zoek naar leuke recepten voor de Boho Tiffin, mijn nieuwe favo gadget!

 

www.boho-tiffin.com

www.boho-tiffin.com

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *