Sint inkopen

Sint komt er weer aan. Met of zonder zwarte piet, er zullen toch kado’s moeten komen. Elk jaar komen de twee oudste met enorme lijsten uit het Intertoys boek. Maar ben jij ook zo zat van al die harde geluiden die sommige items produceren en de vele batterijen die er in het speelgoed moeten!? Ik heb en paar leuke website’s gevonden waar je duurzaam en verantwoord speelgoed kunt krijgen. Toegegeven ook ik kreeg een beetje een geitenwollen sokken idee bij duurzaam speelgoed. Maar dat is nu wel verleden tijd.

 

 

De site die er voor mij meteen uit sprong is “green energy toys” een ontzettend leuke shop met elektrisch speelgoed op zonne en andere groene energie! Geen zon te zien? Geen probleem je kunt ook een lamp gebruiken. Naast speelgoed verkopen ze ook leuke proefjes die jouw kinderen wegwijs maakt in de verschillende soorten van natuur energie die we kunnen genereren. Daarnaast verkopen ze ook gadgets op groene energie. Een douche radio die gedreven wordt door waterkracht bijvoorbeeld. Deze site is echt een kijkje waard!

image

Voor de kleintjes (baby’s, peuters en kleuters) kwam ik bij “liever spelen” en de site van “I love speelgoed” terecht. Wat een leuke schattige spulletjes hebben deze twee sites. Van mooie houten blokken en muziekdoosjes tot verkleed kleding van zijde. Bij “I love speelgoed” zag ik bijvoorbeeld een super gave wig wam en een super schattig theeserviesje.

image

 

Ook voor volwassenen heb ik een leuke webshop gevonden waar pure hippe en verantwoordde producten worden verkocht, uiteraard hebben ze ook eco-speelgoed. Twee vliegen in één klap dus! Ze verkopen bijvoorbeeld ook de Dopper waar jacoline laatst al een blogje over schreef!! Bij “puur hip” slaag je zeker voor een leuk kado voor jong en oud.

 

IMG_6873

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen van mijn Sint kado zoektocht. Ik heb al wat leuke dingen gespot!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *