Sinterklaas versieringen

Hoewel het buiten guur herfstweer is, komt Sinterklaar er al weer bijna aan. In de winkels is dat allang merkbaar. Kruidnootjes, chocoladeletters, marsepein en chocolade-muizen zijn al weer een tijd verkrijgbaar. Zolang dat als het eenmaal sinterklaas is, je er eigenlijk alweer genoeg van hebt. Ok, er zit veel suiker in en dit snoepgoed is echt niet zo goed voor je. Maar voor Sinterklaas heb ik een zwak en kan ik dit echt niet laten staan. Na de feestdagen ga ik maar eens een detox doen en weer even afkicken van al het suiker-geweld.

Ondanks dat ik niet de meest creatieve persoon ben, vind ik het wel leuk om het huis een beetje te versieren als de Sint weer voorbij komt. Niet heel overdadig, maar leuke subtiele versieringen maakt het huis al snel gezellig. Ik heb even zitten speuren en heb wat leuke ideeen gevonden, die ik graag met jullie deel. Hebben jullie zelf ook nog tips? Zet ze dan hieronder het blog, zodat we alles bij elkaar verzameld hebben.  Dan kunnen we deze week nog aan de slag en zijn we voor het weekend klaar de ontvangst. Want eerlijk is eerlijk, dit vinden we allemaal leuk toch? Sinterklaas-versieringen hoeven niet kneuterig te zijn, kijk maar…

Sinterklaas-windlichten-Simpel-maar-leuk-en-staat-er-gezellig.1384523005-van-sanisa

 

Deze windlichten kun je  heel makkelijk zelf maken met goedkope potjes van Xenos of Ikea. Hier gevonden.

 

 

 

 

 

Onze-Suus-magazine-archief-nov-2013_sinterklaas-versiering-pietenkussens

 

Van jute kun je deze piet kussens maken. en naai er dan kleine pietjes op. Staat ook gelijk gezellig. Hier gevonden.

 

 

 

 

DIY-Sinterklaas-huisjes-01-01-980x711

 

Verzamel je melkpakken. Hier kun je namelijk hele leuke huisjes van maken. Knip de raampjes en deuren eruit en verf ze mat zwart. Als je verschillende hoogtes naast elkaar zet, heb je gelijk een leuk straatje. Zet er s avonds een waxine-lichtje in en voila! Kijk hier voor meer informatie!

 

 

 

2d273d00b1847fdcbb532adca3c09413

 

Van steigerhout kun je natuurlijk ook gave dingen maken die goed passen in een stoer interieur! Zoals deze welkomborden. Hier gevonden.

 

 

 

 

 

 

 

Surprise Joost 006[4]

 

Van vilt kun je deze leuke hangers maken.  Als je vooral grote en simpele objecten maakt zonder teveel tierelantijnen, blijft het geheel rustig en strak. Hang ze aan mooie takken uit je tuin of uit het bos. Hier kun je  meer informatie vinden over hoe je dit kunt maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo, heb  je weer inspiratie? Ik vind ze wel erg leuk. Nu even een keuze maken welke ik ga maken om het huis mee te versieren. Welke ga jij maken? Heb je zelf ook nog leuke tips, zet ze hieronder! Dan hebben we allemaal bij elkaar verzameld.

Knutsel se!

 

Facebooktwittermail

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *