Spelen met cijfers

Vanaf Maart zijn we aan het bloggen. And we are getting the hang off it!! Juli was voor ons een goeie blog maand, maar het kan natuurlijk altijd beter!En dan kun je best je cijfers een ons de loep nemen. Daarbij is ons verteld dat het goed is voor je blog, het publiceren van cijfers en statistieken. Collega blogger Laura van Blogaholic verteld hier waarom.

 

image

 

Zoals je hier boven kunt zien is ons blog de afgelopen maand 2298 keer aangeklikt en 1550 keer gelezen. Niet slecht voor een stelletje amateurs of wel!? Een beetje spannend is het natuurlijk wel om dit “out in the open” te gooien.

 

onze beste blogs van de maand juli waren:

1) Choco snackballetjes, een recept van Rens Kroes onder de loep genomen door Jacoline, dit blog staat deze maand met stip op nummer 1 met 169 bezoeken. Hier kun je het nog eens nalezen.

 

2) Life savers voor onderweg, Tips en trics om je kroost tijdens die 1400km naar het zuiden in bedwang te houden. Ook dit blog deed het goed met 66 bezoeken. Ga je nog weg? Hier staan de tips nog eens op een rijtje.

 

3) Gezonde traktatie, De ergernissen van alle suiker zooi die mijn kinderen mee naar huis krijgen als er een klasgenootje jarig is geweest. Ik besluit me te verdiepen in hoe het anders kan. Met 52 bezoeken sluit deze de top 3. Jouw kind bijna jarig? Hier staan ze nog een keer, die gezonde traktatie’s.

Er zijn verschillende verkeersbronnen die zorgen voor onze bezoekersaantallen. Met alles zijn we enorm blij natuurlijk. Onze Facebook pagina brengt ons de meeste bezoeken, met 40% staan dat medium boven aan. Twitter doet het iets minder met slechts 7,5%. Werk aan de winkel dus. Dit blog heeft ons goed inzicht gegeven met waar we eigenlijk mee bezig zijn. En ook dat hoort er bij!

 

Uiteraard zijn wij ook te vinden op Instagram en Bloglovin

 

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *