Meer vakantiekiekjes!!

In navolging van Jacoline wil ik ook graag mijn 15 mooiste vakantie foto’s laten zien aan jullie. Ze zullen van een ander kaliber zijn dan die van Jacoline maar voor mij niet minder waardevol. Ik duik terug in de tijd.

 

Mijn laatste reis was samen Jacoline naar India. Dat was in een woord geweldig. Wat een indrukken hebben we daar opgedaan!

koken india

Te gast bij een familie in in Pachewar.

 

RAAS jodphur

even een beetje luxe in het RAAS hotel in Jodhpur.

 

gekochte kameel

Kamelen markt in Nawalgarh.

 

Dezelfde zomer ben ik met mijn gezin naar Spanje geweest. Niet heel bijzonder maar als je kinderen genieten is de vakantie al snel goed. Het strand van Estartit was heerlijk!

estartit spanje

Lauren op het strand voetballen met papa.

 

jongens strand

Ook de jongens genoten!

 

Een dierbare vakantie was voor mij ook de Cote ‘d azur in 2010, de eerste keer dat ik samen met mijn vriend op vakantie ging. We hebben op de terugweg Zurich aangedaan om daar de streetparade te bezoeken.

frejus

Op de berg bij Frejus.

 

Zurich streetparade

De streetparade in Zurich, een geweldig feest!! Als je de kans krijgt zeker gaan!!

 

Omdat mijn moeder op Curacao woont komen we daar met regelmaat, een van mijn favo plekken daar is playa Lagun, je kunt daar snorkelen met zeeschildpadden.

Playa lagun curacao

Playa Lagun.

 

cuacao

Zelfs met regen is het adembenemend mooi.

 

Toen ik 21 was heb ik twee seizoenen in Portugal gewerkt, in Lagos. Ik werkte daar voor een bedrijf wat met R.I.B.’s de zee op ging om wilde dolfgijnen te spotten met toeristen. Uiteraard ben ik zelf vaak mee geweest en dat leverde mooie plaatjes op.

ExifJPEG

Dolfijnen naast de boot.

 

ExifJPEG

En er voor.

 

 

ExifJPEG

Het prachtige uitzicht over Praia da Luz.

 

Een van mijn eerste reizen met een rugzak was naar het noorden van Chili. De Atacama woestijn was adembenemend! Helaas alleen maar papieren foto’s en die dus ingescand om jullie toch een indruk te geven. De kwaliteit laat helaas wat te wensen over.

IMG_6339

 

Salar de Atacama, het zoutmeer met zijn roze flamingo’s

 

IMG_6338

Lagunas Altiplanicas zijn de bergmeren vlak bij de grens met Bolivia, ze liggen om zo’n 4200 meter hoogte en zijn prachtig om te zien. Het is hoog en dat merk je aan je lijf. Rustig aan doen dus daar!

 

IMG_6337

In de Atacama woestijn ligt Valle de la Muerte, de naam zegt het al, vallei van de dood. Zo droog en dor dat er niks kan leven.

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *