Yoga op Sri Lanka: zenn tijdens de vakantie!

Bijna vakantie, dat is altijd een lekker gevoel. Heb jij ook nog vakantieplannen of ben je misschien al geweest? Ik vind zelf de voorbereiding altijd leuk. Nu was dat vroeger ook mijn werk, maar ook nu zoek ik het graag nog uit. Dit jaar staat Sri Lanka op de planning…

Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtig eiland in de Indische Oceaan, ten zuiden van India gelegen. Het is heel erg groen en staat bol van de prachtige natuur. Het heeft ook al heel wat geleden, tsunami’s en overstromingen hebben al wat flink wat schade aangericht plus diverse slachtoffers geeist. Dat zou je niet tegen moeten houden, want het is een bijzonder mooi land.

Ik zal jullie niet gaan vermoeien met een uitgebreide reisbeschrijving. Feitjes kunnen jullie ook zelf opzoeken. Wij gaan een rondreis maken die we zelf organiseren. Dus we zullen ter plaatse pas echt bepalen wat we gaan doen. Het hangt van zoveel punten af, weer, vervoer, sfeer etc. Wat ik wel graag wil, is aan het einde een leuke yogales op een mooie locatie. Ik hoop dat dat gaat lukken! Er zijn een aantal opties die ik al heb gevonden. Die zal ik met jullie delen. Mocht je ook ooit eens gaan, dan kun je altijd deze links bekijken. Heb je zelf nog tips, deel je die dan ook met ons? Misschien is het zo leuks, dat wij graag even gaan checken!

Yoga op Sri Lanka

Ik heb een aantal leuke resorts gevonden. Deze zijn in ieder geval allemaal in het zuiden te vinden. Het lastige is dat we daar misschien niet komen ivm het weer. Ik zal ze toch noemen.

Soul&Surf, een yoga retreat in het Zuidwesten van Sri Lanka, op 20 min van Galle en 2u van Colombo. Het is een retreat dus je kunt hier blijven voor langere periode.

Villa de Zoysa, een mooi retreat op een bijzondere locatie. Hier kun je terecht voor yoga en ayurveda en kom je helemaal tot rust.

Tallala Retreat biedt ook dagelijkse lessen voor yoga aan. Dat is leuk als je in het zuiden verblijft, het ligt vlakbij unawatuna!

 

Dit zijn drie erg mooie opties! Ik ga nog even verder zoeken, en zal ze eventueel nog uitbreiden. Mocht jij nog iets weten? Geef het door! Het lijkt mij leuk om bijzondere plekjes te bezoeken! Ik heb er zin in en als je de plekjes bekijkt, dan snap je dat denk ik wel?

Als we er eenmaal zijn, zal ik jullie nog wat foto’s toesturen van hoe we het hebben!

Namasté! 🙏🏼

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *